Newspublish.no

Bestill artikler

Fyll ut skjemaet under for å bestille og bli kontaktet av en av våre dyktige tekstforfattere og journalister:

Les mer om hvordan vi jobber

  Firmanavn/organisasjon:

  Org.nr.:

  Kontaktperson:

  Telefonnummer:

  E-mail:

  Hva ønsker dere å fortelle om i artikkelen:

  Kontaktinformasjon til evt. intervjuobjekter / andre nøkkelpersoner for denne artikkelen:

  Hvilke kanaler ønsker dere ekstra distribusjon av artikkelen gjennom?

  LinkedIn:Facebook:Twitter:Google:Instagram

  Evt. andre digitale kanaler:

  Distribusjon av artikkelen som annonseartikkel, oppgi hvilke kanaler som kan være interessante (f.eks. Teknisk Ukeblad, Dagens Næringsliv, m.fl.):

  Markedsføringsbudsjett totalt på ønsket spredning:

  Websiden deres:

  Sosiale kanaler (list gjerne opp alle - vi kan legge til linker til alle i artiklene deres):

  Andre opplysninger / kommentar til slutt:

   

   

   

   

  Profesjonelle tekster i ro og mak:

  Vi ønsker at prosessene med tekstene og artiklene skal være profesjonelle og foregå i ro og mak, gjerne med 2-3 korrekturer frem og tilbake over litt lengre tid, til både dere og vi blir helt fornøyd.

  Våre tekstforfattere kan også foreta enkle profilintervjuer med nøkkelpersoner hos dere, samt skreddersy teksten slik dere måtte ønske å ha den. For å få frem deres budskap på en optimal måte, presentere nyheter i firmaet og historier, samt ellers også videredeling av årsrapporter og andre dokumenter dere vil spre ut til, de leserne og mottakerne dere ønsker å nå.

  Med Google og Facebook sine moderne annonsesystem så kan man nå selektere veldig inn på hvilke brukere og lesere man ønsker å nå, og det er bare opp til hvilket budsjett dere ønsker å bruke på dette hvor mange lesere dere kan få på artiklene deres.

  Vi tilbyr også mediatjenester, og at dere kan leie inn våre tekstforfattere til å renskrive og lage nye tekster til websidene deres, samt også alt av grafiske tjenester (logo, trykksaker, brosjyrer, veldig fine illustrasjoner og tegninger, etc). Samt også evt. produksjon av nye nettsider.

  Materiellmottak:

  Har dere tekst og innhold allerede klart så kan dere maile dette til oss på materiell@newspublish.no, og fortelle oss hvor mye dere ønsker å bruke på å få spredd artikkelen via Google, Facebook, Instagram, m.fl.

  Vi har også avtaler med de fleste store avisene og fagpresseutgivelsene i Norge og kan også hjelpe til med utforme tekstene som flotte og effektive annonser i slike kanaler.

  Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.